Wenkbrauwen permanente make-up

Wenkbrauwen voorzien van permanente make-up met fijne hairstroke techniek.

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u door overmatig epileren nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up krijgt uw gezicht weer expressie.

De wenkbrauwen aanvullen is toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden Ook bii het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht.

U heeft (bijna) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

Vakmanschap en specialisatie in wenkbrauwen met fijne hairstroke techniek.

“U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden- er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjes techniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd- Heel natuurlijk.” - By Isabelle Dechamps

ogen |

Contacteer Isabelle

E-mail uw vraag
Telefonisch: 0477 54 11 20